Despre

Informatii despre evaluator autorizat Dragos Mirica

Constantin Dragos MIRICA
evaluator autorizat EBM, EPI si EI*

Membru titular al ANEVAR din anul 2009, cu certificari reinnoite anual, Constantin Dragos Mirica este un expert evaluator cu o mare experienta , avand in portofoliu atat proprietati evaluari rezidentiale (case, vile, apartamente, terenuri), cat si evaluari de active industriale, spatii comerciale sau spatii pentru prestari de servicii.

Un expert evaluator este o persoana juridica sau fizica ce poseda experienta, competenta si care cunoaste si pune in practica in mod corect tehnicile legale pentru realizarea unei evaluari in conformitate cu Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator, care este membru al unei asociatii nationale profesionale de evaluare recunoscute ca fiind de utilitate publica, avand calitatea de evaluatori independenti, si cu Standardele Internationale de Evaluare (IVS).

Exprimarea asupra unei valori reprezinta evaluarea acesteia. Un expert evaluator imobiliar poate, dupa o analiza, sa traga o concluzie referitoare la valoarea, natura, utilitatea sau calitatea unor proprietati imobiliare. Aceasta concluzie trebuie sa fie exprimata de catre un expert evaluator, care este o persoana impartiala specializata in evaluare si analiza. Experienta si cunostintele unor evaluatori imobiliari stau la baza realizarii analizei asupra valorii, analiza pe care o sustine conform unui standard international din care face parte si Romania. Expertii evaluatori au adoptat si respecta un cod etic al asociatiei ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania). IVS si Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator, adoptate de catre ANEVAR reprezinta suportul esential pentru pregatirea profesionala a expertilor evaluatori membri ai ANEVAR si baza pentru realizarea de catre acestia a unor rapoarte de evaluare conforme cu cea mai buna practica internationala recunoscuta.

Analiza detaliata a metodologiei de evaluare si a aplicatiei acesteia face ca IVS sa incurajeze fiecare evaluator ANEVAR sa foloseasca programe de instruire pe parcursul carierei, pentru perfectionarea profesionala. Expertii evaluatori ANEVAR au obligatia perfectionarii profesionale prin efectuarea a 20 de ore de pregatire continua anual, indiferent de numarul specializarilor in evaluare. Colectivul societatii este format din evaluatori ANEVAR, specialisti cu experienta in domeniile economic, tehnic si juridic.

*EPI = evaluator proprietati imobiliare
 EBM = evaluator bunuri mobile
 EI = evaluator intreprinderi

Experienta

Evaluare proprietati imobiliare rezidentiale
Evaluare proprietati imobiliare comerciale
Evaluare terenuri
Evaluare intreprinderi (afaceri)
Evaluare bunuri mobile
Evaluare necorporale (proprietati intelectuale)
Evaluare proiecte de investitii
Evaluare pentru impozitare
Audit energetic

Despre

Constantin Dragos MIRICA
evaluator autorizat EBM, EPI si EI

Membru titular al ANEVAR din anul 2009, cu certificari reinnoite anual, Constantin Dragos Mirica este un expert evaluator cu o mare experienta , avand in portofoliu atat evaluari de proprietati rezidentiale (case, vile, apartamente, terenuri), cat si evaluari de active industriale, spatii comerciale sau spatii pentru prestari de servicii.

Citeste mai mult +

Contact

Adresa

Str. Bahluiului, nr.37, sector 1, Bucuresti

Telefon

0745.15.28.89

Email

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Web

www.evaluator-anevar.com.ro