Noutati

Ultimele stiri din domeniul evaluarii

Odata cu anul 2017 a inceput si perioada de realizare a rapoartelor de evaluare pentru impozitare. Nu intalnim schimbari semnificative fata de regulile care erau in vigoare la 31 mai 2016, data la care s-a finalizat operatiunea de evaluare pentru anul 2016. Astfel, reglementarile introduse cu ocazia intrarii in vigoare a noului Cod Fiscal, raman valabile si in anul 2017, cu completari detaliate in cele ce urmeaza.

Citeste mai mult...

S-a adus o singura modificare programului incepand cu 2017: se va pastra garantia de stat de maximum 50% din valoarea creditului doar pentru locuintele mai noi de 5 ani (sau consolidate in ultimii 5 ani pentru a rezista la seisme) si se va reduce garantia statului la 40%, pentru locuintele mai vechi de 5 ani.

Citeste mai mult...

Despre

Constantin Dragos MIRICA
evaluator autorizat EBM, EPI si EI

Membru titular al ANEVAR din anul 2009, cu certificari reinnoite anual, Constantin Dragos Mirica este un expert evaluator cu o mare experienta , avand in portofoliu atat evaluari de proprietati rezidentiale (case, vile, apartamente, terenuri), cat si evaluari de active industriale, spatii comerciale sau spatii pentru prestari de servicii.

Citeste mai mult +

Contact

Adresa

Str. Bahluiului, nr.37, sector 1, Bucuresti

Telefon

0745.15.28.89

Email

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Web

www.evaluator-anevar.com.ro