Noutati

Ultimele stiri din domeniul evaluarii

Cine poate beneficia de Prima Casa în 2017
10 Ianuarie 2017 Publicat in Evaluare Prima Casa

Cine poate beneficia de Prima Casa în 2017

S-a adus o singura modificare programului incepand cu 2017: se va pastra garantia de stat de maximum 50% din valoarea creditului doar pentru locuintele mai noi de 5 ani (sau consolidate in ultimii 5 ani pentru a rezista la seisme) si se va reduce garantia statului la 40%, pentru locuintele mai vechi de 5 ani.

Cererea este in continuare mare, estimandu-se un dezechilibru intre cererea si oferta de locuinte la nivel national de aproximativ 250.000 de locuinte. Avansul minim (15%-35% la creditele ipotecare standard) este greu de satisfacut, in special de tineri.

Programul Prima Casa va continua si in acest an, legii fiindu-i adusa o singura modificare, in sensul ca se va pastra garantia de stat de maximum 50% din valoarea creditului doar pentru locuintele mai noi de 5 ani (sau consolidate in ultimii 5 ani pentru a rezista la seisme) si se va reduce garantia statului la 40%, pentru locuintele mai vechi de 5 ani.

Sursa: Curierul National

Accesari: 466

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii. Codul HTML nu este permis.

Despre

Constantin Dragos MIRICA
evaluator autorizat EBM, EPI si EI

Membru titular al ANEVAR din anul 2009, cu certificari reinnoite anual, Constantin Dragos Mirica este un expert evaluator cu o mare experienta , avand in portofoliu atat evaluari de proprietati rezidentiale (case, vile, apartamente, terenuri), cat si evaluari de active industriale, spatii comerciale sau spatii pentru prestari de servicii.

Citeste mai mult +

Contact

Adresa

Str. Bahluiului, nr.37, sector 1, Bucuresti

Telefon

0745.15.28.89

Email

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Web

www.evaluator-anevar.com.ro