Hotarare a Consiliului Director ANEVAR pentru aprobarea unor masuri de combatere a efectelor economice ale pandemiei cu CORONAVIRUS (COVID-19)

Pentru a veni în sprijinul evaluatorilor autorizati afectati de consecinţele economice ale pandemiei cu Coronavirus (COVID-19), Consiliul director al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din Romania a adoptat o hotarare pentru aprobarea unor masuri de combatere a efectelor economice ale pandemiei cu CORONAVIRUS (COVID-19).

Astfel, in primul articol al acestei hotarari se stabileste prelungirea Termenul de plata a partii fixe a cotizatiei aferente anului 2020 cu bonificatie, atat pentru membrii titulari, cat si pentru membrii corporativi si membrii stagiari pana la data de 30 septembrie 2020.

La articolul 2 este prevazuta o reducere de 25% la partea variabila a cotizatiei constand din tariful seminarelor online de pregatire profesionala, efectuate si promovate pana la data de 30 septembrie 2020.

Mai multe despre Hotararea Consiliului Director ANEVAR pentru aprobarea unor masuri de combatere a efectelor economice ale pandemieiPuteţi studia aici:
http://site2.anevar.ro/sites/default/files/page-files/hcd_34_din_2020.pdf

Distribuie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *